IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж отпразнува първия рожден ден на сина си

8 октомври 2021 11 00

Тя му направи парти с тема Кунг-фу панда

Снимка: БГНЕС

Забравете за циничните рими, разголените клипове и критиките към Met Gala относно ваксинирането.

Ники Минаж вече има повод за празнуване и е на тема Кунг-фу панда. Изпълнителката отбеляза първия рожден ден на сина си и организира огромно парти. Тя сподели няколко снимки в социалните мрежи, от които се вижда, че не е пестила сили и средства, създавайки мечтаното празненство за всяко дете.

„На 30 септември ти навърши 1. Мама е горда с теб, ТаткоМечок. Ти си най-доброто момче в целия свят. Не знам с какво те заслужих, но Господ да те благослови, сине. Мама и татко никога няма да спрат да те обичат“, написа Минаж в социалните мрежи. В допълнение към това изпълнителката показа и няколко задкулисни снимки от партито. На тях се вижда как семейството позира пред арка, украсена в стил Кунг-фу панда, върху която има снимки на героите, балони във формата на панда и надпис с „Първият рожден ден на Татко мечок“.

Ако се чудите какво значи това „Татко Мечок“, това е прякорът, с който Ники се обръща към сина си в социалните мрежи. Тя все още не е споделила истинското име на момченцето.

В своите истории в Instagram изпълнителката показа и с какво е почерпила гостите на партито. Лакомствата са включвали тортички във формата на панда, както и няколко големи торти, като една от тях е била отново украсена с Кунг-фу панда мотиви. Разбира се, към всичко това са били прибавени свещи, огромен надуваем замък и фотокабина.

„Децата са... най-доброто нещо. Те си рисуваха лицата, правеха балони, връзваха си кърпи на главата, скачаха в замъка, правиха си снимки и т. н. Когато всички си тръгнаха, осъзнах, че съм забравила да нарежа тортата“, написа Минаж в социалните мрежи. Тя се пошегува, че партито е било толкова забавно и изморително, че е трябвало да извади сина си от леглото, за да може гостите да му изпеят „Честит рожден ден“.

„Беше много забавно. Към всички, които ни изпратиха подаръци, той все още не ги е видял, но ви благодарим и ви обичаме. Честит първи рожден ден. Мой свят, мое всичко. Да, знам, че ви спамя в социалните мрежи, но е заради моята прекрасна тортичка“, завърши Минаж.

Изпълнителката получи множество поздравления от фенове и приятели, които написаха коментари под снимките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари